Publicat de: redactiaharulhuedin | ianuarie 19, 2018

Considerați despre rugăciune

Întâlnirea de rugăciune este cea mai importanță adunare pentru că în mijlocul celor care se închină în duh si-n adevăr, este prezent Domnul. În localitatea ta pot fi multe adunări de tot felul si lideri importanți la cârma acestori întâlniri  însă Domnul este prezent numai unde se aduna în Numele Lui, copii Tatălui ceresc. Nu pentru frumusețea locului ci pentru prezenta Celui mai frumos este importantă adunarea de rugăciune de unde te sfătuiesc să nu lipsesti.Oricine ai fi, orece poveri ai avea,când participi la rugăciune esti la cea mai accesibilă adunare. Dacă în alte locuri esti respins ,nu esti așteptat,nu ti se permite  pentru că nu-i loc pentru unul (una) ca tine, la rugăciune este loc pentru fiecare, oricine ar fi, așa cum ești . Adunarea de rugăciune este cea mai protejată întâlnire  pentru că îngerii Domnului tăbărăsc în jurul celor ce se tem de El. Nu doar în vizită ci fac tabară îngeri în jurul celor ce se roagă .Grupul  de rugăciune este benefic pentru universalitatea adunari, pentru că oricât de important(ă) ar fi cineva,la rugăciune toți suntem egali. Toți fiind păcătosi depindem doar de harul și bunăvoința divină.La alte întâlniri religiose se alimenteză mult firea se fac concurențe inutile.  E adevărată nebunie să fii mândru si la rugăciune.În acelasi timp ne rugăm milioane de pe întreg pământul, iar Dumnezeu poate să asculte pe fiecare. Când cineva se roagă sincer , are mari șanse de pocăință și de smerenia adevărată, pentru că înaintea Celui ce ne cunoște în profunzime, nu putem să ne deghizăm nicidecum.Când ucenici Domnului sunt uniti la rugăciune formează cea mai puternică armată spirituală care izbăvește din închisorii de tot felul. Baricade, cătușe , boli incurabile,calamnități ,mașinații umane nu pot împiedeca înaintarea acestei unice armate care operează împreună cu cea mai puternică  forță din Univers. Când ne adunăm la rugăciune nu putem fi egoisti deaceea acestă sfântă întâlnire  este asemenea unor fortărețe care trimite corabii de salvare pentru cei ce sunt în derivă pe marea vieți. Există categorii speciale pe care tu îi cunoști, care au nevoie de rugăciunea ta si pot fi vindecați si reabilitați chiar la mari distante, daca cineva se roagă pentru ei.

Adunarea de rugăciune si stăruința, topește cel mai repede orgolii si ambiti firești care coboară-n iad suflete scumpe pentru care a murit Hristos. Caracterul,demnitatea  și personalitatea fiecăruia sunt îmbogățite,avem numai de câștigat căci rugăciune fortifică roada Duhului fără care nici unul nu poate ajunge în rai. Din nefericire se poate cânta și predica în fața muritorilor și fără roadă dar nu ai nici o șansă de izbândă în fata Celui care ne cunoaște deplin înainte de a ne veni cuvintele pe buze. La rugăciune se alimentează cel mai bine valori creștine autentice: mulțumirea, sfințenia, smerenia ,supunerea, ascultarea neconditionată căci ea nu este monolog ci dialog cu Dumnezeu. Din genunchi, de la rugăciune se deschid perspective reale si eterne pentru fiecare. La alte adunări sunt privilegiați lideri, organizatori, cei bogati, dar la rugăciune există  aceleasi perspective pentru fiecare participant.La adunarea de rugăciune se limpezește si întăreste chemarea fiecărui credincios,primind  harul iertări și al vindecări, căci Duhul Sfânt împarte daruri celor mântuiți adunați în Numele Lui. Rugăciunile sfinților sunt păstrate asemenea celor mai valoroase comori în potire eterne iar închinarea lor propulsează în cea mai grandioasă aulă, cosmică căci ajungi  în audiența Cerului  la cea mai înaltă instanță posibilă. Dacă aici dosarul tău întortochieat, primește aviz favorabil, toate negațiile, tuturor muritorilor cu toate instituțiile lor nu mai contează, pentru că ai primit aprobarea  în audiența cu Cel Atotputernic. Numele Lui să fie lăudat !


Responses

  1. Mesajul de mai sus este parte din epilogul carți : DIN SI DESPRE RUGACIUNILE MÂNTUITORULUI apărută la librăria isaharus.ro


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: